Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Betaalmethoden 

Bankgegevens Medische Vakhandel

E Cure BV te Leek The Netherlands
ABN AMRO
IBAN: NL86ABNA0572600682
BIC: ABNANL2A
 

Via onze webshop kunt u op verschillende manieren betalen

OP FACTUUR - alleen zakelijke klanten

De producten worden na bestelling, indien op voorraad, direct toegestuurd en u kunt ze op rekening betalen na ontvangst. De betalingstermijn is 14 dagen na ontvangst. Onder de 100 euro incl BTW, (82,65 euro excl BTW)  wordt € 5,99 incl BTW (€ 4,95 excl BTW) aan (transactie)  kosten berekend.

Andere betaalmogelijkheden

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en u kunt afrekenen in uw eigen vertrouwde betaalomgeving met de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. De betaling wordt direct ten laste van uw betaalrekening uitgevoerd.  Na de betaling sturen wij u de producten op.

 

  Mastercard   Visa    Visa Electron  

VISA en MasterCard zijn wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Hiermee kunnen consumenten van over de hele wereld online betalen in onze webshop. 

  Klarna alleen voor consumenten 

Klarna is Europees marktleider op het gebied van factuur gebaseerd betalen aan webshops. Consumenten betalen achteraf en desgewenst gespreid aan Klarna. De consument plaatst een bestelling in onze webshop en geeft aan met Klarna te willen betalen. Vervolgens wordt de klant doorgeleid naar Klarna en wordt om enkele gegevens gevraagd. De consument kan kiezen uit twee opties: betalen binnen 14 dagen, of gespreid betalen. Daarna controleert Klarna binnen enkele seconden de kredietwaardigheid van de consument. Wanneer die in orde is, wordt de aankoop goedgekeurd en ontvangt de webshop daarvan direct bericht.

  Sofort banking.

SOFORT Banking is een internationale betaalmethode die direct betalen per bank mogelijk maakt. SOFORT Banking is beschikbaar in veel landen, waaronder Duitsland, Engeland, Nederland, België, Spanje.

  Belfius

Belfius is een van de grootste banken van Belgie. Met Belfius bieden zij een online betaalmogelijkheid waarbij uw klanten op uw website kunnen betalen via hun zichtrekening, ook mobiel!

  Bancontact Mister Cash 

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-App. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. 

  Maestro

Met de Maestro betaalkaart betaal je online met de eigen bankpas. De betaling wordt direct van de rekening afgeschreven. In 100 landen worden kaarten uitgegeven met het Maestro logo. Een groot deel van deze kaarten is ook geschikt voor online aankopen. Je hebt dus een enorm bereik met deze betaaloptie in onze webshop.

  American Express

American Express is één van de bekendste merken ter wereld. Houders van een American Express creditcard van over de hele wereld kunnen met deze kaart veilig online betalingen uitvoeren. 

  KBC

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

  Belfius

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. 

  ING HomePay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

  EPS

EPS Überweisung is een debetkaart betaalmethode die vergeleken kan worden met iDEAL in Oostenrijk. De betaalmethode is geïntroduceerd in 2001 en heeft een bereik van meer dan 2 miljoen Oostenrijkse bankpas- en rekeninghouders.

 Giropay

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument en daarmee ideaal als u zich met uw webshop op Duitsland richt. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. 

 Cartes Bancaires
De meest gebruikte online betaalmethode in Frankrijk.  

 Paysafe

 Cadeaukaart

 Paypal