Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Over ons

Medische Vakhandel is een groothandel in medische producten sinds 2001 in samenwerking met HuisartsVandaag. We leveren online medische producten en verbruiksartikelen aan huisartsen, gezondheidscentra, facilitaire bedrijven en consumenten. Ons assortiment is ook beschikbaar voor andere beroepsgroepen zoals verloskundigen, dierenartsen en voor particulieren.

Medische Vakhandel wordt steeds uitgebreid met nieuwe artikelen. Mist u als klant een bepaald artikel dan gaan wij op zoek naar hetzelfde of een vergelijkend product. We kunnen snel inspelen op uw wensen door intensief contact te onderhouden met onze leveranciers in binnen- en buitenland.

Het grote voordeel van Medische Vakhandel is het lage prijsniveau en de veelzijdigheid en de mogelijkheid om flexibel in te spelen op wat de klanten van ons vragen. We hebben klantgerichtheid hoog in ons vaandel.
Bekijk onze nieuwste producten

Register van Online Aanbieders Geneesmiddelen
Medische Vakhandel is officieel erkend in het register van Online Aanbieders Geneesmiddelen

Sinds 1 juli 2015 moeten online aanbieders van geneesmiddelen zich aanmelden bij de overheid. In Nederland is dat bij het CIBG, een uitvoeringsorganisatie van VWS.
Wij staan geregistreerd als erkend online aanbieder van geneesmiddelen en zijn opgenomen in het register van Online Aanbieders Geneesmiddelen
Onderling keurmerk categorie: UAD