SureTemp Plus 690

€166,00 Excl. btw
€200,86 Incl. btw
Artikelnummer: 01690-410
Beschikbaarheid: Wordt voor u besteld
Levertijd: 3 - 8 werkdagen

Elektronische koortsthermometer van Welch Allyn.

De elektronische koortsthermometer SureTemp Plus 690 verlegt de grenzen op het gebied van temperatuurmeting! De elektronische koortsthermometer van Welch Allyn levert een nauwkeurig meetresultaat binnen enkele seconden. Daarbij kunt u van te voren instellen waar en bij wie u de temperatuur wilt opnemen. De elektronische koortsthermometer SureTemp Plus 690 kan met één druk op de knop worden omgeschakeld van Celsius naar Fahrenheit.


Producteigenschappen van de elektronische koortsthermometer SureTemp Plus 690:

  • eenvoudig in gebruik: een duidelijk afleesbare display met knipperende symbolen, een eenvoudige gebruikersinterface, samen met het ergonomische design maken het gebruik van de SureTemp Plus 690 tot kinderspel
  • snel en nauwkeurig: naast de grote nauwkeurigheid biedt de SureTemp 690 het snelst de meetresultaten van alle concurrenten op de markt. De thermometer geeft meetresultaten oraal na 4 seconden, axillair bij kinderen na 10 seconden en bij volwassenen na 15 seconden, en rectaal na 10 seconden.
  • veelzijdigheid: de nieuwe elektronische koortsthermometer SureTemp Plus 690 kan bij alle patiëntengroepen worden toegepast: van baby tot volwassene, en voor orale, axillaire en rectale temperatuurmeting.
  • hygiëne: dankzij de handige wegwerphoesjes voor de sensor wordt elke risico van kruisbesmetting geminimaliseerd.

 

Met slechts één druk op een knop selecteert u orale of axillaire meting bij een kind, of axillaire meting bij een volwassene.
De elektronische koortsthermometer slaat de laatst gemeten temperatuur op, en deze kan eenvoudig en snel weer worden opgeroepen.

Voorts kan de elektronische koortsthermometer SureTemp Plus 690 met een rectale sonde worden uitgebreid, zodat u ook de rectale temperatuur kunt meten. De rectale sonde wordt niet standaard meegeleverd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen