UNIX 3 Onderzoeksbank, behandeltafel met gratis papierrolhouder

€1.895,00 €1.695,00 Excl. btw
€2.050,95 Incl. btw
Artikelnummer: UNIX3E
Beschikbaarheid: Wordt speciaal voor u besteld
Levertijd: 1 - 4 week

De UNIX LINE tafels zijn bestemd voor onderzoek en behandeling van patiënten. Door gebruik te maken van de verschillende opties is deze tafel zeer multifunctioneel. Het gehele frame is voorzien van een duurzame epoxy-coating en de ligdelen zijn bekleed en bedekt met synthetisch leder. De tafel is uitgerust met een hoge kwaliteit elektrische actuator voor de hoogteverstelling. Het hoofd-/rugdeel en het beendeel kunnen worden ingesteld met behulp van een gasveer. De gasveer kan worden bediend door de hendel die zich bevindt onder het hoofddeel of door hendels die zich bevinden aan beide zijden van het rugdeel. De tafel is voorzien van wielen en een centraal wielhefsysteem. Dit wielhefsysteem is te bedienen door een voetpedaal dat zich aan de achterzijde van de tafel bevindt.

 

Verplaatsen en remmen
De UNIX heeft vier zwenkwielen om te kunnen bewegingen in krappe ruimtes. Aan de achterkant van de tafel bevindt zich de beugel van het wielliftsysteem. Door deze beugel naar beneden te drukken wordt de tafel mobiel. Til de beugel omhoog na het bereiken van de gewenste positie zodat de wielen weer worden ingetrokken. Gebruik de tafel nooit als de wielen niet volledig zijn ingetrokken! De vier poten zijn voorzien van stelvoeten en kunnen individueel worden aangepast wanneer de vloer niet vlak is.

Kleuren en leersoorten:
Standaard kleurenkaart
CD-line kleurenkaart
Stamskin Kleurenkaart

 

Standaard afgeleverd met

Hand- of voetschakelaar

 

 

Papierrolhouder aan hoofdeind

 

 

 

Optioneel  
Rondomschakeling
Door te kiezen voor rondomschakeling komt de standaardschakelaar te vervallen. Door middel van de buizen die zich aan weerskanten van de tafel bevinden kunt u de hoogte van de tafel aanpassen, omhoog- en omlaag functie.
   
Extra handschakelaar of voetschakelaar
Standaard wordt de tafel met één schakelaar naar keuze geleverd. We kunnen de tafel met meerdere schakelaars uitrusten. Als u kiest voor een extra hand- of voetschakelaar heeft u ook een koppeling nodig om beide schakelaars op de motor aan te sluiten. Als voor deze optie wordt gekozen worden de koppeling en de extra schakelaar gemonteerd geleverd.
   
Nekkussen met klitteband
Dit nekkussen zorgt ervoor dat de patiënt comfortabel kan zitten/liggen. Het kussen is aan de achterzijde voorzien van een elastische band met klittenbandsluiting. Hierdoor is het kussen op bijna iedere plek te positioneren. Het kussen heeft een afmeting van 58x18x9 cm. De hoes is aan de achterzijde tevens voorzien van een ritssluiting en zodoende afneembaar.
   
LAZYFOAM: Traagschuim
De standaard delen zijn gevuld met polyether en zijn ongeveer 55 mm dik. Wanneer er voor het optionele Lazyfoam wordt gekozen, bedraagt de totale dikte 70 mm. Niet alleen worden de ligdelen dikker maar ook zachter en dus comfortabeler voor patiënten die langer op de tafel moeten liggen.
   
Bedieningspaneel onderzijde van de bank
Deze schakelaar kan bijna overal worden gemonteerd. Uiteraard is deze schakelaar te gebruiken in combinatie met een voet- of handschakelaar, dubbele voet- of handschakelaar en rondomschakeling.
   
Infuusstander
   
Armsteunen (u heeft hiervoor ook een knevelset nodig)
   
Kniehouders (u heeft hiervoor ook een knevelset nodig)
   
Haksteunen (u heeft hiervoor ook een knevelset nodig)
   

 

 

 

 

Kenmerken:

 • maximale belasting: 200 kg
 • hefvermogen: 175 kg
 • hoogteverstelling: 60-110 cm
 • voet- of handschakelaar
 • delen verstelbaar met 2 gasveren
 • hoofd-/rugdeel: 0° tot +75°
 • beendeel: -85° tot +35°
 • lengte: 190 cm
 • breedte: 64 cm
 • dikte polstering: ± 55 mm
 • standaard kunstleer, origineel SKAI® of STAMSKIN
 • fabrikant: Chinesport is een Italiaanse firma werkzaam sinds 1976. Certificering: CE, ISO 9001, ISO 13485
 • distributeur: Wesseling BV Zwanenburg.

 

Leveringsvoorwaarden:
Levering rollend achter de eerste deur (geen trappen of kleine liften). 

Afleverkosten vanaf € 70.=. Voor leveringen op de Waddeneilanden en buiten Nederland wordt een extra toeslag berekend. Voor levering op specifieke dagen, uitpakken en aansluiten gelden speciale toeslagen. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen