Korting professionals 10-25 %

 

We zorgen goed voor u als klant 25 % korting op het hele basispakket 10 % korting op de categorie verband- en verbruiksartikelen.In de categorie Basispakket hebben we voor u een selectie gemaakt van de artikelen die u in een huisartsenpraktijk nodig bent. U hoeft niet meer te zoeken, wij zoeken onze kwalitatieve hoogwaardige producten met de laagste prijs en plaatsen die in deze categorie. Bij uw bestelling krijgt u van ons een papieren bestellijst voor uw volgende bestelling met alle artikelen in deze categorie 

In de categorie basispakket krijgt u als huisarts 25% korting en 10 % korting op de categorie verband- en verbruiksartikelen.

Indien u al uw lab-, verband- en verbruiksartikelen bij ons inkoopt beschouwen we u als Totaalklant en kunt u gebruik maken van nog de volgende kortingen:

  • U ontvangt 35% korting op de Praktijkcheck

  • U ontvangt 10% op Autoclaafonderhoud

Stuur een mail naar [email protected] en we maken uw account klaar voor de kortingen van het Basispakket en de categorie verband- en verbruiksartikelen.
Deze aanbieding geldt voor bijvoorbeeld huisartsenpraktijken, huisartsenposten, fysiotherapeuten, verloskundigen, dierenartsen, pedicures, dietistes, podotherapeuten, thuiszorginstellingen.