Uw browser is verouderd!

Bedankt dat je gebruik wilt maken van Medische Vakhandel. Onze website ondersteund deze browser niet optimaal. Wil je op een juiste manier door onze website kunnen bladeren installeer dan één van de onderstaande browsers.

Korting op uw basispakket 25 %

 

We zorgen goed voor u als klant 25 % korting op het hele basispakket 10 % korting op de categorie verband- en verbruiksartikelen.In de categorie Basispakket hebben we voor u een selectie gemaakt van de artikelen die u in een huisartsenpraktijk nodig bent. U hoeft niet meer te zoeken, wij zoeken onze kwalitatieve hoogwaardige producten met de laagste prijs en plaatsen die in deze categorie. Bij uw bestelling krijgt u van ons een papieren bestellijst voor uw volgende bestelling met alle artikelen in deze categorie 

In de categorie basispakket krijgt u als huisarts 25% korting en 10 % korting op de categorie verband- en verbruiksartikelen.

Indien u al uw lab-, verband- en verbruiksartikelen bij ons inkoopt beschouwen we u als Totaalklant en kunt u gebruik maken van nog de volgende kortingen:

 

  • U ontvangt 35% korting op de Praktijkcheck

  • U ontvangt 10% op Autoclaafonderhoud


Stuur een mail naar [email protected] en we maken uw account klaar voor de kortingen van het Basispakket en de categorie verband- en verbruiksartikelen.
Deze aanbieding geldt alleen voor huisartsenpraktijken en huisartsenposten.